tiistai 1. tammikuuta 2013

Yksi sana

Nollavaimon kehotuksesta päätin tempaista tammikuun kunniaksi ja ottaa osaa eräänlaiseen haasteeseen, nimittäin Aakkostarinoita -blogista löytyneeseen Tarinatammikuuhun. Hui. 

Lupaan suhtautua tähän haasteeseen yhtä epämääräisellä otteella kuin taannoiseen sisustuskuvahaasteeseen. Voi olla, että joku tarina jää väliin ja jostakin tulla kaksi tarinaa. En lupaa pelkästään fiktiivisiä tekstejä tai pelkkää proosaa. Voi myös olla, että jotkut aiheet kuvaan. En lupaa ehtiä/jaksaa/viitsiä/muistaa kirjoittaa tarinaa päivässä - todennäköisesti viimeisiä tarinoita kirjoitan joskus tuossa juhannuksen tietämillä. Mutta yhtä kaikki tekee mieli testata yhden sanan liikkellepanevaa voimaa.

Tarina päivässä pitää psykologin loitolla, sanotaan. Tai sitten tämä on niitä asioita, jotka suistavat minut lopulliseen hulluuteen.

5 kommenttia:

 1. Ei lopulliseen hulluuteen, ei! Alkuperäinen ajatushan on, että ryppyotsaisena ja hampaita kiristellen ei oteta osaa. Niin kauan kuin on kivaa niin on mukavaa, vai miten se nyt oli. Kiva, kun olet mukana silloin kun olet ja muistat ja viitsit. :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Neo haasteen laatijana osaisi varmasti vastata parhaiten. Veikkaan tosin, että lista on sattumanvarainen - näitä ei kannata analysoida liikaa :).

   Poista
  2. Juurikin näin. Satunnaisia sanojahan ne ovat. Tosin tähän tammikuun haasteeseen tein osittain käännöskukkasia jo olemassa olevan fat mum slimin Photo A Day -haasteen sanoista. Helmikuulle tulevat sanat ovatkin sitten jo ihan itse keksittyjä ilman sen suurempia merkityksiä. Luultavasti, jos niitä alkaisin liikaa pohdiskelemaan ja analysoimaan en saisi yhtään sanaa listattua. :)

   Poista

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!