lauantai 12. tammikuuta 2013

Yllätys

Lienette huomanneet (ainakin minut livenä tuntevat tietävät), että olen mahdollisimman epäkiinnostunut muodista, trendeistä, pukeutumisesta ja ulkonäöstä ylipäätään. Tyylitajuni on pääasiassa tyylitajuttomuutta ja pukeudun pääasiassa mustiin mekkoihin, tunikoihin, leggareihin tai pillifarkkuihin. Omistan myös vaatteita varsin niukalti.

En ole koskaan oikein ymmärtänyt ihmisiä, jotka kuluttavat ylettömästi aikaansa vaate- ja kenkäostoksilla, tuhlaavat luonnonvaroja ostamalla vaatteen toisensa jälkeen, vaikka entisetkin lojuvat tyhjänpanttina kaapin perukoilla koska on pakko olla trendissä mukana ja jotka eivät kykene spontaaniin elämään siksi, koska mä en ole ehtinyt laittautua.

Siksi olikin luontevaa perustaa - kyllä, muotiblogi.

Käykäähän tutustumassa Muotitiedottomaan. Mikäli bloggaaminen kiinnostaa, tule rohkeasti mukaan Muotitiedottomien joukkoon!

6 kommenttia:

 1. Hyvä idea, laitetaan hautumaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittajaksi en taida uskaltautua, mutta lukijan osa kiinnostaa kyllä kovasti!

   Poista
  2. Ei muuta kuin liittymään lukijaksi, eiköhän me kohtapuoliin saada sivulle jotakin oikeaakin sisältöä :).

   Poista
 2. Voit uskotella itsellesi mitä haluat, mutta kyllä jokainen terve ja naisellinen nainen haluaa näyttää kauniilta, tykkää kauniista vaatteista, meikeistä ja myös siitä BLINGBLINGISTÄ. Ikävää, jos päästää kroppansa niin huonoon kuntoon, että on pakko verhoutua vain joihinkin rumiin mustiin telttoihin ja leggingseihin. Kyllä liikalihavatkin saavat ja voivat pukeutua kauniisti, toki siihen tarvitaan hiukan sitä tyylitajua. Muotitietoisuus ei tarkoita sitä, että pitäisi haalia kaapit täyteen jotain pintamuotihepeneitä. Voi seurata muotia ja poimia sieltä omalle maulleen, tyylilleen ja kukkarolleen sopivia tuotteita käyttötarkoituksen mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle ei varmaan ole kukaan koskaan kertonut, että makuja on monia - ja että sun mieltymyksesi eivät ole ainoita oikeita?

   Poista

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!