maanantai 7. tammikuuta 2013

Note to self: Vaateostospäiväkirja 2013

Arjen takaa-blogin Täti-ihminen heitti hauskan haasteen, johon oli ottanut itse osaa viime vuonna. Siinä kirjataan vuoden kaikki vaate- ja kenkäostokset ja vuoden lopussa (tai seuraavan alussa) on sitten yhteenvedon ja päätelmien teon aika.

Avasin jo tekstitiedoston, johon ostokseni kirjaan. Toivottavasti muistan!

Haastan kaikki kulutustottumuksistaan kiinnostuneet mukaan. Mielenkiintoista nähdä, vastaavatko ostokset lopulta yhtään sitä mielikuvaa, joka itsellä omista ostelelmisistaan on. 

Palataan tähän asiaan ensi vuonna!


4 kommenttia:

 1. Hep, minä otan haasteen vastaan!
  Lupaan kirjata kaikki tänä vuonna ostamani kengät, vaatteet ja asusteet. Huivit lasken asusteiksi mutta koruja en.
  Olen käynyt kirppareilla sekä Jyväskylässä että täällä kotipuolessa Evijärvellä ja Kauhavalla. Enimmäkseen ostin pientä kodintavararaa, mutta mukaan tarttui kaksi huivia. Aniliini batiikkikuvioinen huivi maksoi Jyväskylän Kirpparilla-kirppiksellä 1,50 euroa, ruskea rypistettävä puuvillahuivi Evijärven Adeliina- kirppiksellä 2 euroa.
  Olen myös hakenut Ellokselta jo viime vuoden puolella tilaamani paketin, jossa kolme talvitakkia. Pidän mustan (61 euroa) ja kastanjanruskean viittamaisen (50 euroa), palautan petrolinsiniseksi väitetyn, oikeasti myrkyllisen vihreän (27 euroa). Takki, jonka palautan, on myös aivan liian pieni sekä talvikäyttöön liian ohut.

  VastaaPoista
 2. Hauska idea. Mutta milläs mä sitten enää ketään huijaan sillä, että mitkään ostamani kengät eivät ole koskaan maksaneet enempää kuin 20 euroa pari. Ehkä jatkan itsenikin huijaamista. Palataan sinun osaltasi asiaan ensi vuonna. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tosiaan... no excuses "Ihan vaan alesta ostin kympillä..." sitten tänä vuonna. Auts :D.

   Poista
 3. Hauskaa kun levität sanaa! Mietin olisiko pitänyt tehdä oikein sellainen vilkkuva banneri, koska tästähän tulee varmasti blogosfäärin suosituin haaste ;)

  VastaaPoista

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!