tiistai 9. lokakuuta 2012

Läheltä katsottuna

Kaveri haastoi minut mukaan valokuvausprojektiin, jossa tehtävänä on kuvata kilometrin säteellä kotoa sata lähikuvaa.

Aloittelin projektia eilen, ja tänäänkin oli pakko päästä kuvaamaan. On ihmeellistä, mitä kaikkea sitä lähiympäristöstään löytää ja huomaa, kun katsoo asioita uudesta perspektiivistä. Ja lähikuvaaminen jos mikä antaa uutta perspektiiviä! 

Alla muutama kuva kahden ensimmäisen päivän saaliista. Tiedän toki, että kaikki kuvat eivät ole lähikuvia sanan varsinaisessa merkityksessä - ja senkin, etten tosiaan ole kummoinen kuvaaja, kuvankäsittelystä nyt puhumattakaan. Eikä kamerallanikaan saa kovin ihmeitä aikaan, vaikka peruspokkariksi se kohtalainen peli onkin. Mutta väliäkös moisilla, olen koukussa ja haluan oppia lisää!


 


 
Tervetuloa mukaan haasteeseen! Olisi mukavaa nähdä kuvia muidenkin kotikulmilta.

3 kommenttia:

 1. saat uuden haasteen, kun pääset neuvomaan aloittelijaa....:) pienennätkö kuvat, vai laitatko vaan suoraan tänne vai pienentääkö tää blogger ne puolestasi? Onko vaaraa että tili tulee täyteen?
  T.tonttu Pyhäjoelta

  VastaaPoista
 2. Haa! Enpä ole tullut ajatelleeksikaan, että tili voisi tulla täyteen... Hm. (Kertoo tekniikantajustani taas paljon. :DD) Mutta siis lataan suoraan kuvat koneelta Bloggeriin ja sitten esikatseluvaiheessa säädän niitä sopivan kokoisiksi sovelluksen työkaluilla.

  VastaaPoista
 3. Tämähän voisi olla kiva projekti. Jonain kauniina päivänä kamera mukaan ja ulos kuvaamaan. :) Mietintämyssyyn siis! (eiku kalenteriin)

  VastaaPoista

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!