keskiviikko 1. elokuuta 2012

Sisustuskuvia #16 Kaapin sisältöHiukan oli haastavaa löytää kaappi, jonka sisällön kehtaisi kuvata ;). Valinta pitkällisen harkinnan jälkeen osui ns. lasikaappiin.

Kuvat ovat taas mitä ovat, mutta ehkäpä niistä selvän saa. Olen ilmeisen väsynyt onnellisen kyläilypäivän jälkeen, kun en osaa oikein edes kertoa kaapin sisällöstä juuri mitään.


Ultima Thule -lasit meillä on ns. parempina viinilaseina, tosin enimmäkseen niistä juodaan ihan jotakin muuta kuin viiniä - esimerkiksi maitoa. Nuo vanhimmat lasit, joista on tuo yksittäiskuvakin, ovat peräisin lapsuudenkodistani. Niiden tunnearvo on suuri, ja vanhojakin ne ovat. En edes tiedä, kuinka vanhoja. Muumi-mukeja meillä on paljon. Kuvassa ovat "kesälomalla" olevat talvimukit ja muutama muu. Kaikki eivät mahdu olemaan aktiivikäytössä koko ajan, niin, on täytynyt tehdä jonkinlaista jaottelua. Vuodenaikojen mukaan nyt toistaiseksi.

Arvonnan voittajien yhteydenottoja odotteleen. Laittakaahan s-postia pikaisesti, niin pääsen postittelemaan palkintoja.

Ai niin!
Bongasimme poikani kanssa tänään Jyväskylästä Simo Rallin! Nimittäin samanniminen koira. "Hiukan meillä ensin päät pyöri ja sitten repesimme nauruun, kun parikymppinen mies komensi tiibetin(?)spanieliaan: "Simo Ralli, ei saa hyppiä! Simo Ralli, ei hauku! Simo Ralli, nyt mennään!" Ja niin edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!