torstai 9. elokuuta 2012

Jumissa (sisustukuvahaastekitinää)

Olen jumissa. Sisustuskuvahaaste tökkii. Viikolta kolme puuttuu vielä aiheet matto ja tuunaus. 

Kaikki mainittavat tuunaukseni olen jo esitellyt täällä ja täällä ja matoissa ei ole kerrassaan mitään näytettävää. On valkoista karvalanka- ja paperinarumattoa, ruskeaa en-tiedä-mitä mattoa, fuksian väristä (vai olisiko marjapuuronpunaista) puuvillamattoa...  Poden myös pahaa mattokuumetta. Se lienee suurin syy kaikenlaiseen mattotyytymättömyyteeni. Haluan keittiöön räsymaton, suhteellisen tummasävyisen mutta kuitenkin iloisen. Keltaista pitäisi olla, mielellään mustaa myös. Mistään en löydä mieleistäni, varsinkaan tarpeeksi isoa. Pitänee mennä kansalaisopiston tai jonkun kudontapiiriin ja kutoa itse mieleinen. Ihan niin kuin osaisinkin jotain sellaista. Hih.

Näissä matoissa on sitä henkeä, mitä etsin, varsinkin kolme vasemmanpuolimmaista olisivat suunnilleen täydellisiä. (http://www.vastavalo.fi/albums/userpics/16126/normal_matot.jpg) 


Jos joku tietää, mistä voisin maton löytää, vinkatkaa ihmeessä. Lupaan löytöpalkkion sille, joka antaa ratkaisevan vihjeen.

 Joudun siis hyppäämään näiden kahden yli ja palaamaan asiaan heti, kun tuunaan jotakin oikeaa tai löydän maton, josta pidän. Sain sentään vietyä arvonnassa voittaneiden palkinnot postiin. Ainoastaan Tarun paketti vielä nököttää tuossa vieressä. Osoitetta odottelen edelleen.

2 kommenttia:

  1. Mä kanssa haluaisin tuollaisia värikkäitä räsymattoja, teettäähän niitä voi mutta hinta on sit aika suolainen...
    Huutokaupoista saattais löytää.

    VastaaPoista

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!