maanantai 23. heinäkuuta 2012

Sisustuskuvia #9 ja #10 Yöpöytä ja yllätyksellinen asia sisustuksessa

Niin. Meillä on siis kiusallisen pieni makuuhuone. Vanhat - ja mitkään muutkaan - standardikokoiset yöpöytäratkaisut eivät mahdu sängyn viereen. Reilun vuoden iltalukemiset, nenäliinat, silmälasit ja herätyskello ovat lojuneet lattialla. Minä olen haronut hiuksiani miettien järkevää ratkaisua yöpöytäongelmaan.

Alkukesästä Avotakassa oli sisustussuunnittelija Hanna Sumarin kodin esittely. Siellä oli nerokas ratkaisu, joka oli pakko kopsata omaan kotiin! Tosin ilman tätä haastetta minulla ei olisi varmasti vieläkään yöpöytää, en vain ole saanut aikaiseksi lähteä käymään rautakaupassa! (Ja nyt kun kävin, unohdin pässinpää tietenkin toisen ostoksen, joka piti tehdä. Ei auta kuin lähteä uudelleen.)

 Tässä siis uuden uutukainen yöpöytäni. Veikkaan, että joka kodissa ei ole pilariharkoista tehtyä yöpöytää. Olkoon se myös sisustuksemme yllätyksellinen asia.


Saattaa tosin olla, että harkot on hankala pitää riittävän pölyttöminä allergikon nukkua vieressä. Mutta jos vaikka tuosta ei nyt pysyvää ratkaisua tulisikaan, niin korkealta tässä ei putoa: harkot maksoivat 2 euroa / kappale. Ja ainahan ne voi siirtää ulos kukkatelineeksi.

Että näin.

3 kommenttia:

 1. Hyvä idea, mutta värimaailma ei sovi toisiinsa. Harmaat harkot ja puun värinen lattia riitelee keskenään. Isommat harkot olisivat ajaneet asian paremmin, mutta nekään eivät sopisi lattiaan.

  VastaaPoista
 2. Täytyy sanoa, etten ole vielä sellaista värimaailmaa nähnytkään, joka sopisi tuon luvalla sanoen karmean värisen laminaatin kanssa. Jos sen mukaan eläisi, ei voisi olla huonekaluja ollenkaan ;).

  Mutta jos yhtään helpottaa, mulla on ajatuksissa (spray)maalata tuo yöpöytäviritelmä mustaksi tässä joku kerta.

  VastaaPoista
 3. Laitoit varmaan melkoiset pehmustetaasut noitten alle ja ovatko ne toisissaan mitenkään kiinni? Meilläkään ei ole yöpöytiä, koska sänky on keskellä lattiaa. Olen kyllä mestari keräämään kirjavarastoa sängyn alle.... :)

  VastaaPoista

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!