perjantai 20. heinäkuuta 2012

Sisustuskuvia #4 Lempiväri

Lempiväri. Hankala juttu. Tykkään tällä hetkellä keltaisesta niin sisustuksessa kuin vaatetuksessakin, mutta vain pieninä määrinä piristämässä musta-valkoisuutta. Moni muukin väri on mieleen, eikä keltainen ole edes se kaikkein rakkain väri, mutta niin kuin olen aiemminkin kirjoittanut, se on tällä hetkellä minulle "the väri", mikä on todella outoa, kun en ole aiemmin voinut sietää keltaista ollenkaan. Niin se ihminen vaan muuttuu.

Tässä kuvassa ripaus keltaista muuten musta-valkoisessa keittiössämme. Patalaput ovat löytö kirpparilta. Kolme patalappua hintaan 1,50 euroa. Uusia.

 Alla toinen ripaus, lapsen innovoima pilliteline:

 Kertonee paljon ruoanlaittotaidoistani, kun Jalostajan hernekeitto on eräs lapseni lempiruoista. Maksalaatikko on toinen ;). Eräänä alkukesän päivänä poika alkoi ihastella hernekeittopurkkia, totesi, että se on kaunis. Toden totta! Siinä on jotakin sellaista arkista ja kodikasta visuaalisuutta josta minä pidän, vanhaa aikaakin tietysti.

Vieressä kesän suosikkikoruni. Melkein aina menossa mukana!


Kauniiksi lopuksi - kirjaimellisesti - kuva ihanasta kelta-valkoisesta kukkakimpusta, jonka sain eilen. Kiitos vielä antajalle käynnistä ja tuomisista, jos luet tätä! Oli ihanaa nähdä!1 kommentti:

  1. Hih, kiitos, ihana oli nähdä teitäkin! Ja täytyy sanoa, että sen verran blogiasi seuranneena, tuo kukkakimppu ikäänkuin huusi hyllystä - ota mukaan! Muistutti siis juuri sinua ja värejäsi ;)

    VastaaPoista

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!