tiistai 17. heinäkuuta 2012

Sisustuskuvahaaste - viimeisin sisustushankinta (#1)

Bongasin Paikka maailmassa -blogista neljän viikon sisustuskuvahaasteen, joka on ilmeisesti kiertänyt blogeja melkoisen ahkerasti. Päätin hypätä haasteeseen mukaan, vaikken viralliseen tapaan sitä saanutkaan keneltäkään.

Aion sivuta jokaista teemaa jollakin tavalla jossakin postauksessa, mutta en lupaa neljän viikon kuvamaratonia, jossa jokaista kotimme esinettä on kuvattu noin viidestäkymmenestä eri kuvakulmasta. Sellaiseen eivät taitoni ja kiinnostukseni riitä. Vaikka sisustusasiat ovatkin lähellä sydäntäni, tulette huomaamaan, että sille on syynsä miksei blogini ole sisustusblogi vaan - no, jotakin muuta.

Aloitetaan.

Viimeisin sisustushankintani. 

Olen tähän asuntoon muutosta asti etsinyt uusia verhoja. Halusin keveät verhot, joiden värimaailma yhdistäisi liian eriparisia mutta avonaista tilaa olevia keittiötä ja olohuonetta. Männä lauantaina kävin kälyni kanssa Ikeassa, ja sieltä tarttui mukaan tällaiset Eivor-verhot. Myös tätä Britten Nummer -kangasta mieluilin, mutta koska en itse ole ompelutaitoinen, päätin päästää kaverit pälkähästä ostamalla kerrankin valmisverhot.


Lopputulos on tällainen:


Pöydän takaa muuten pilkottaa myös uusi työtuoli, jonka hankin samalla kerralla.
Kuvista ehkä huomaa, että olohuoneemme on hiukan hankala "verhoiltava", sillä verhojen täytyy sopia myös keittiöön - ja työpöydän takana oleviin pikkuikkunat toisaalta kaipaavat verhoja, mutta miltei kaikki ratkaisut saavat ikkunarivistön näyttämään jollakin selittämättömällä tavalla tukkoiselta. Mutta tällä kertaa nyt näin. Jatkamme harjoituksia.

4 kommenttia:

  1. Onpas hauska haaste.
    Vasta muuttaneena tätä olisikin hauska toteuttaa... Pistetään mietintään :)

    VastaaPoista
  2. Mäkin lähden tähän mukaan kunhan saan jonkun koneen siihen kuosiin että viittii taas blogata, tällä hetkellä oon ihan vaan luurin varassa nettailemassa...

    VastaaPoista

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!