tiistai 27. joulukuuta 2011

Tummentuneet banaanit

Siitä se ajatus sitten lähti. Tummentuneista banaaneista. Eilen ehkä mielessäni käväisi ajatus pojan tammikuisista synttäreistä, kun laiskana lueskelin keskustelupalstaa, jossa kyseltiin tarjoiluvinkkejä lasten syntymäpäiväjuhliin.

Päivällä huomasin, että joulun aikana banaanit hedelmälaatikossa ovat tummentuneet. En halua syödä sellaisia banaaneja vaikka tiedän, että ne ovat vielä täysin syöntikunnossa. Jotakin olisi siis leivottava. Tuumasta toimeen! Banaani-kinuskimuffinien ohje kuulosti herkulliselle. Joulun jälkimainingeissa eivät makeat herkut maistu, mutta tulevin syntymäpäiviin voi hyvin jo valmistautua ja varustautua. 

Samalla tulikin suunnitelluksi lastenkutsujen tarjottavat, mietittyä vieraslista ja kutsutkin ovat jo puolivalmiina! Ja juhliin on vielä kuukausi.

Poikani haluaa tämän vuoden juhlien teemaksi - yllättäen (ei todellakaan yllättäen) - Hevisaurukset. Tarjolle siis tulee Hevipizzaa (pikkupizzoja), rokkiäijän lihapullia & nakkeja vartaassa (vaikka ajattelin, että nimenomaan ei cocktailtikkuja tänä vuonna), Hevisaurus-kakku sekä popcorn-pullaa. Ja varmaan hevisti karkkia. Lisäksi poika haluaisi Puffet-jäätelön tyyliin kerroskeksejä, mutta en ole ihan varma niiden toteutuksen onnistumisesta, jäätelö kun tuppaa sulamaan niin nopeasti... Herkut huuhdotaan alas Hevisaurus-limulla. 

Ohjelmaksi juhliin suunnittelimme ainakin Hevisaurus-discon, Hevisauruksen häntä-leikin (aasinhäntä-leikkiä mukaellen) - ja kuulemma ongintaakin pitää olla. Niin ja Hevisauruksen karkkikoe. Eiköhän näillä nuoteilla aika kulu.

Saattaa kyllä olla, että suunnitelmat muuttuvat kuukaudessa vielä moneen kertaan, mutta alku on ainakin lupaava. 

Niin että kannattaa löytää kaapista tummuneita banaaneja. Niiden ansiosta on saatu tänään paljon aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!