torstai 15. marraskuuta 2012

Räps räps - kirpparilta kotiin ja kotia


 Ja toisekseen:

Kesällä kirpparilta ostamani valaisin on nyt katossa, testimielessä:Toisekseen hain verhokankaita testiin:
Alan vakavasti kallistua tuon Kameran puoleen... Saa kommentoida.


Nämä nyt olivat tällaisia räps räps -otoksia. Kameraa vaivaa selvästi joku, tulee yli- tai alivalottuneita kuvia... enkä ollut nyt kodistailaus-tuulellakaan. Seli seli.

4 kommenttia:

 1. Tuo pannu on todella kaunis!

  Itsekin ehkä pidän enemmän tuosta kamerasta.

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykästyin kamera-kuosiin heti kun se tuli, mutta omaan silmään kamerat toimisivat vain yksittäisinä isoina lattiatyynyinä... tai ihan kameran muotoon leikattuina koristetyytyinä. Minusta vaan nuo kamerat noin isona määränä ja isoina printteinä käy enemmän niukemman graafiseen ympäristöön, mutta teillä on selvästi pehmeämpi tyyli, joten kamerat pomppaa liikaa irti ympäristöstä.

  Sanon siis eri mielipiteen. Minusta teille kävisi nuo isot mustapalloiset verhot! :) Ne on kuin piste iin päälle.

  On muuten ihanan lämmin ja kutsuva tunnelma työnurkkauksessa!

  VastaaPoista
 3. Hei! Oletko jo valinnut verhot? Minä en valitsisi noista kumpiakaan; minusta teille sopisi paremmin jotkut vaaleammat ja pienempikuvioiset verhot, kenties jopa ihan yksiväriset, kuviottomat? Tai sitten tosiaan pienemmällä kuviolla, tai vaikka pystyraitaiset? Mutta vaaleammat valitsisin, nuo suuret tummat kuviot tekevät tilan jotenkin ahtaan tuntuiseksi.

  PS. aivan ihania kirpparilöytöjä!! ja tosi nätti tuo työtilan lipasto!

  VastaaPoista
 4. Verhoprojekti on edelleen kesken... asia on nimittäin niin, että tykästyin kovasti tuohon Kameraan. Se roikkuu edelleen paikoillaan, vaikka ripustus on keskeneräinen. Mutta toden totta, kolme noin isokuvioista verhoa samaan tilaan on liikaa. Aikomukseni on siis etsiä sille kaveriksi joku yksivärinen verho, ainakin tuonne työpöydän puolelle. Raportoin kyllä, kunhan kokonaisuus on "valmis". (Toivottavasti tämä tapahtuu ennen kevättä - silloin vaihdan sitten taas vaaleampaa ikkunoihin joka tapauksessa.)

  VastaaPoista

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!