torstai 4. heinäkuuta 2013

Kesäkuussa kannoin kotiin - ostospäiväkirjan yhteenvetoa


Tulihan sitä kesäkuussakin ostettua taas jotakin. Muun muassa ylemmässä kuvassa näkyvät caprit ja huivi (paita on heinäkuun ostos) ja alemmassa kuvassa oleva mekko. Ostin tosiaan myös turkoosit housut (vähän ehkä siksi, että joka puolella toitotetaan värikkäiden housujen olevan tämän kesän must-hankinta), mutta ne jalassa en ole vielä ihmisten ilmoille uskaltautunut. Ehkä sitten syksyllä, kun on pimeää ;).

Tässä kesäkuun ostokset lyhykäisyydessään:

Punainen puuvillamekko, Lindex 19,95 €
3 x avokassukat, Prisma, 4,50 €
Turkoosit housut, Lindex, 19,95 €
Mustat caprit, KappAhl, 34,95 €
Pääkallohuivi, festarit, 10,00 €

Yht. 89,35 €

Saa kommentoida!

12 kommenttia:

 1. Tuo punainen mekko on kyllä kiva! Ja pirtsakka! :) -E

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis tuo punainen mekko! Ja mielestäni ihan kohtuullinen kuukauden vaatebudjetti.

  VastaaPoista
 3. Ei muuta kommentoitavaa kuin et noi molemmat tunikat molemmissa kuvissa näyttävät hyviltä :) Itse tykkään just tollasesta musta-valkoisesta vaakaraidasta kauheasti :)

  VastaaPoista
 4. Aika paljon vaatteita olet saanut tuolla summalla. Kauniit silmälasit !

  VastaaPoista
 5. Jaa että saa kommentoida. No annetaanpa tulla. Vaakaraidat leventää lihavaa ihmistä entisestään, sehän on opittu jo alakoulussa. Sama vaikutus on kirkkailla väreillä (=kiinnittää liikaa huomiota juuri siihen leveimpään kohtaan). Punainen mekko siis. Onneksesi et kukallista tai muuten kuviollista valinnut. Noi pitkät kalsarit on kyllä todella epänaiselliset. Käytä niitä mieluummin talvella toppahousujen alla. Mutta jos niillä saa kätevästi selluliittikintut piiloon, niin sittenhän ne on ihan jees! Itse en omista yksiäkään! Silmälasit eivät säväytä mitenkään, ihan tavanomaiset. Ja paksusankaiset alkavat olla jo hyvää vauhtia pois muodistakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielipideasioista ei kannata kiistellä, totean siis vain sen, että olen aikoja sitten lopettanut ajan ja energian tuhlaamisen sen miettimiseen, mitä EN saisi pukea päälleni siksi, että satun olemaan tämän painoinen. Pukeudun ihan tasan varmasti raitakuosiin, leggingseihin ja kirkkaisiin väreihin sikäli mikäli ne sattuvat itseäni miellyttämään. Jos joku ei kestä katsoa, niin ongelma ei tosiaankaan ole minun.

   Poista
 6. Anonyymikollega tässä ilmaisi mielipiteensä vain pitkistä kalsareista, muu oli silkkaa faktaa, jotka jokainen vähänkään pukeutumisen perussääntöihin perehtynyt ja ulkomäöstään kiinnostunut henkilö tietää. Pienillä asioilla voi peittää kätevästi vartalon virheitä. Tässä se taas nähtiin: heti on herne pikku nenussa, kun joku on eri mieltä. Älä sitten pyydä kommentteja, kun et pysty omastasi poikkeaviin mielipiteisiin suhtautumasn "aikuismaisesti". Et ole ansainnut tämän kummempia kommentteja, kun itse suollat tänne milloin mitäkin paskaa. Sun täytyy tämän asian kanssa nyt vaan elää, vaikka kuinka kiukuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minähän sanoin, että jokaisella on oikeus mielipiteeseensä :). Hernettä ei siis ole missään muualla kuin arvon anonyymin nokassa.

   Minä en ole väittänyt olevani vähäisimmässäkään määrin muotitietoinen tai tyylitajuinen: pukeudun niin, että tunnen itse oloni mukavaksi. Olen oivaltanut, että oma hyvä olo on sääntöjen tiukkapipoista noudattamista tärkeämpää tässä maailmassa.

   Poista
 7. Taitavat kyllä nuo kaksi aiempaa anonyymiä viestiä olla saman kirjoittajan tekosia, vaikka esittääkin mukamas eri henkilöitä...

  Arvailee toinen anonyymi

  PS. Punainen mekko on kiva ja sopii sinulle!

  VastaaPoista

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!