sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Rok rok!

En näemmä ehdi kirjoittelemaan tänne oikein mitään. Otetaa siis taas pläjäys keikkakuvia. Elonkerjuu esiintyi eilen täällä Jyväskylässä SuomiPop -festareilla.

 
Ja kuten aiemminkin, myös tällä kertaa kaikki kommentit ja vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita.


 

4 kommenttia:

 1. Johannalla on niin kivoja keikkavaatteita. Mitenkähän pukeutuu arkena? Tälläistä jäin miettimään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jokusen kerran nähnyt Johannan ei-keikkavaatetuksessa. Kaunis hän on silloinkin :).

   Poista
 2. Hienoja kuvia Hanna, osa vielä parempia: mielenkiinoisempia asetelmaltaan ja väkevämpiä tunnelmaltaan. Jokunen näyttää liian käsitellyltä. Napsi jatkossakin tuon kaltaisia joissa Juha makaa lavan reunassa (mustavalkoinen) tai on etukumarassa laatikoiden päällä. Johanna ilmaisee aika hienovaraisesti aggressiivista puoltaan. Koetappa tallentaa joku tällainen hetki!

  Keikoilla kuvaaminen voi olla toisinaan vaativaa puuhaa, eikös?!:)

  Millä kameralla kuvaat?

  Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, Marika :). Omaankin silmään osa näyttää liian käsitellyltä, mutta tämä on tosiaan tällaista leikkimistä ja kokeilemista, kun vasta tutustun Picasaan ja olen ottanut projektiksi myös oppia kuvaamista. Kamerana mulla on Samsungin ES70 http://www.samsung.com/fi/consumer/photo-film/cameras/compact/EC-ES70ZZBPBE2.

   Olen kuvannut vasta kahdella keikalla ns. kunnolla, kun en tosiaan ole aiemmin tajunnut tuota lapset ja lemmikit -ohjelmaa, jolla on edes jotakin toivoa saada armaista ikiliikkujista edes säällisen tarkkoja kuvia. Mutta kyllä: on vaativaa puuhaa. Ja sekin, jos ei aio olla koko keikan ajan kamera tassuissa, niin AINA jotakin kiinnostavaa tapahtuu juuri silloin, kun kamera on taskussa ;). (Vrt. Juhan ja Simon hellä hetki SuomiPopeilla). Että näin. Mutta oppia ikä kaikki :).

   Poista

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!