tiistai 30. heinäkuuta 2013

Terassi nyt

Terassi on ollut "valmiina" jo hyvän tovin. En vain ole muistanut kuvata sitä tänne, kun olen - istuskellut terassilla. Muistin virkistykseksi alkutilanne löytyy täältä.


Tänä kesänä siis:
Hankin vanhoihin muovituoleihin istuintyynyt ja kaivoin jostakin jemmasta pöytäliinan pöydän päälle. Istunryhmän käyttömukavuus lisääntyi huikeasti pehmusteiden ansiosta. Ja liinalla saa peitettyä pöydän ruman pinnan... ensi kesänä täytyy silti vakavasti harkita kunnollista terassikalustoa.

Hankin maton kalusteiden alle. Oikeasti hankin etuterassille uuden maton ja siirsin tänne terassille ylijääneen maton. Matto on liian pieni, mutta muuten toimiva. Ensi kesäksi ostoslistalle siis uusi, isompi kaislamatto.

Hankin ja maalasin aitaelementin rajaamaan tilaa. Mielestäni uudistus on oikein toimiva. Vaikka aita on matala, silti se luo illuusion yksityisyydestä. Niin ja rajaa tilaa. Aidan yläpuolella on jo koukut kukka-amppeleille, mutta niiden hankinta jäi tältä kesältä siitä yksinkertaisesta syystä, että sopivia kasveja ei enää ollut tarjolla puutahamyymälöissä. Talveksi aion hankkia koukkuihin roikkumaan kauniita lyhtyjä.

Että näin. Mitäs tykkäätte?
 

2 kommenttia:

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!