keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

(arpa)Onnea!

Tänään on tosiaankin Sivusilmäilyn syntymäpäivä. Olen kerrassaan ihmeissäni pitkäjänteisyydestäni - minä, joka en koskaan ole jaksanut pitää esimerkiksi päiväkirjaa varmaan viikkoa pidempään, olen kirjoitellut jo kaksi vuotta samalle foorumille, ja vieläpä suhteellisen ahkerasti. Ja mikä mukavinta - nautin bloggaamisesta koko ajan enemmän ja enemmän. Uskon myös oppineeni bloggaamisen myötä monenlaisia asioita.

Vielä enemmän ihmeissäni olen siitä, että Sivusilmäily on saanut melkoisen monta lukijaa näiden vuosien aikana. Etenkin nyt menneen vuoden aikana trafiikki sivuilla on kasvanut tasaiseen tahtiin. Kiitos teille jokaiselle lukijalle, että olette ja käytte täällä! Toivottavsti pysytte mukana jatkossakin. Toivon, että keskustelu kommenttiboksissa vilkastuu jatkossa entisestään.

Kiitos myös onnitteluista ja kivoista kommenteista arvontapostaukseen. Sain kommenteistanne monta hyvää ideaa tuleviin postauksiin. Palaan niihin myöhemmin.
 
 2-vuotisjuhla-arvonta on nyt suoritettu. Onnettarena toimi tälläkin kertaa poikani.


Ensimmäisen palkinnon, maatuska-aiheisen tiskirätin ja pöllö-pullonkorkin voitti Toisen palkinnon, muistikirjan, kynän ja suklaata voitti anonyymi lukija, joka käytti kommentissaan nimimerkkiä -SN.

Kolmas palkinto, hellyttävä Tuuve-karhu-juliste, lähtee puolestaan Seijalle.


Paljon onnea voittajille! 

Ilmoittakaahan yhteystietonne pikimmiten osoitteeseen sivusilmailya@gmail.com.

1 kommentti:

  1. Onnea synttäreistä :) sulla on muuten ihana käsiala :) <3

    Lukija :)

    VastaaPoista

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!