sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Hieno laji


Jälleen muutama keikkakuva. Olin perjantaina poikani kanssa Tammerfestissä kuuntelemassa Elonkerjuuta ja Cheekiä. Parasta laatuaikaa lapsen kanssa tuollaiset reissut, ihania irtiottoja arjesta. 

Tämä kesä - etenkin heinäkuu - on kyllä mennyt siivillä. Kiitos siitä maailman parhaalle bändille ja kaikille kivoille tyypeille, joiden kanssa olen saanut keikoilla käydä ja jutella. On ollut ilo tutustua uusiin ihmisiin!

Toivottavasti kesäkiertuetta ei ole minun osaltani vielä tyystin taputeltu kierretyksi, sillä ikävä viiltää jo nyt. Marraskuuhun on liian pitkä aika.

Elonkerjuilu on kyllä hieno laji! 

3 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida. On ihailtavaa kuinka oot vieny lapsesi katsomaan keikkaa jo nuorena. Kaikki festivaalit eivät sovi lapsille, eikä lapsia ole siis ihan soveliasta kaikkialle viedäkään. Suurin osa kuitenkin festivaaleista/musiikillisista tapahtumista on sellaisia mihin naperotkin voi viedä. Kunhan muistaa suojata muksun kuulon! Parasta tänä kesänä oli nähdä kun ehkä sun lapsen ikäinen tyttö oli Provinssirockissa pömpelit päässä jammailemassa keikkaa aikuisten tahdissa.

  Kun vanhemmat tuovat lapsensa pienestä pitäen katsomaan keikkoja, niin vältytään siltä, että kun ne esimerkiksi teininä innostuvat tulemaan keikoille, niin nämä lapset osaavat käyttäytyä paremmin. Usein kohtaa nimittäin teinejä keikoilla, jotka räkivät lattialle, pissivät mihin tahtovat ja luulevat, että kaikki mikä ei ole omaa niin voidaan rikkoa. Se on aika raskasta yrittää vuodessa opettaa teinejä tavoille ja samalla pitää niiden hiuksista kiinni, kun ne oksentaa pönttöön, kun ovat salaa juomassa vanhemmiltaan alkoholia.

  Mun mielestä aikuisten pitäisi enemmän viedä lapsiaan paikkoihin, joissa on erilaiset käyttätymissäännöt. Esimerkiksi festivaalit. Lapsi ymmärtää, että portilla setä tai täti saattaa tutkia ettei taskuista löydy mitään vaarallista ja että pissiä pitää vessaan sekä korvatulpat/kuulokkeet on hyvä pitää päässä :) Mä alotin tän kasvattamisen jo mun kummitytöstä. Ostin sille lahjaksi jo vauvana vihreät peltorit suojaamaan korvia ja mitä isommaksi se kasvaa niin sitä varmemmin vien sen musiikkitapahtumiin myös.

  Olen ylpeä susta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti :)! Ja sama (olen vähän lame nyt) museoihin, näyttelyihin, ravintoloihin jne :). Tapakasvatusta parhaimmillaan :).

   Poista
  2. Kaikki nuokin ovat tärkeitä! :)

   Poista

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!