perjantai 7. joulukuuta 2012

TOP5


Maria Ylipään tyyli oli näyttävä, naisellinen ja silti tyylikäs.


  
Laura Birn sädehtii vaikka jätesäkissä, miksei siis vanhoissa nahkatakeissakin. Kengistä miins.Rohkea Lisa Sounio näyttää, ettei juhlavan tarvitse olla vakavaa. Karhu tietysti vetoaa minuun.

Peplumit ovat kauheita ja oranssin ja pinkin yhdistelmä on outo, mutta Jaana Pelkosen asu on kaikessa yksinkertaisuudessaan hurmaava. Kampaus on i-ha-na.


Ja sitten Sofi, koska Sofi vaan on niin ihana.

Ja yksi floppi:

Ja ettei totuus unohtuisi:


 Illan komein mies. Ihana Samuli.

Kuvat on lainattu täältä ja täältä

7 kommenttia:

 1. Mun varmaan pitäs tietää mikä on peplumi, mutten tiedä???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lantioröyhelöhärpäke :D

   Poista
  2. Jaa...ennen vanhaan niitä sanottiin laskoksiksi

   Poista
 2. Etkö muuta sanaa Sofi Oksasesta keksinyt kuin ihana? Jos miettin vaikka Puhdistusta, Stalinin lehmiä, naisen puheenvuoroja kirjallisuustapahtumissa tai yleensä kaikkea, mitä media hänestä kertoo, niin ihana ei ole sana, joka minulle tulee ensimmäisenä hänestä mieleen. Toki ymmärrän, että hän on nyt niin pinnalla, että vähemmänkin kirjallisuutta seuraavat henkilöt ymmärtävät, että Oksasesta on nyt pop ja cool tykätä. Koska viimeksi luit kokonaisen kirjan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin. Jollakin taas pipo kirraa, voi apua :D :D :D. Mulla on mun mielipide, sulla sun. Entäpä, jos Sofi on mun mielestä yksinkertaisesti ihana tyyppi? (Joo, ei tarvitse vastata.)   Poista
 3. En yleensä koskaan sano kenenkään asuista mitään negatiivista mutta tuo karhumekko näyttää hivenen siltä kuin sillä olisi kaaduttu 1-vuotissynttäreillä nalletäytekakun päälle. Mutta sympaattinen se on! :)

  Ja tiukkikselle sanoisin että onkos sitten korrektimpaa sanoa Edelmannista että hän on ihana? Onhan hänkin paljon muuta kuin komea ja ihana. Esim. hyvä näyttelijä! Kaikkia voi mun puolesta sanoa ihaniksi. :)

  VastaaPoista
 4. Aika samoilla linjoilla ollaan. Ihanaa, että jonkun muunkin mielestä tuo nalle on hauska! No, Samuli ok, mutta viime vuoden Mike Monroen ohi ei helpolla mennä :D

  VastaaPoista

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!