keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Instagram

Niin kuin olen aiemminkin maininnut, Silmäilijä löytyy Instagramista. Täysin hurahtaneena. Kuvaan pääasiassa puhelimellani (Samsung Galaxy Trend), ja voi valtavaa, että oli tuskaiset pari viikkoa, jotka luuri oli huollossa. Tänään piti heti käydä käppäilemässä ja näppäilemässä :).

Kuviani pääset kurkkaamaan tästä, klik.

3 kommenttia:

 1. Mikä on instagrammi? Eiku isolla kirjaimella Instagrammi:) Onko se valokuvablogi. Liittyykö se Twitteriin kun siellä on ... no niitä merkkejä, joita en nyt löydä tästä näppiksestä, mutta risuaidaksi niitä joskus on sanottu. Miksi sinne kommentoidaan risuaita 40likes. T. kuutamolla oleva tonttu

  VastaaPoista
 2. Ja kaiksta oleellisin kysymys: onko siellä kuvia käsitöistä?

  VastaaPoista
 3. Johanna, Wikipedia selittää Instagramin näin:

  "Instagram on ilmainen kuvien jakopalvelu ja sosiaalinen verkosto, joka aukesi lokakuussa 2010. Palvelun avulla käyttäjät voivat jakaa kuvia, kommentoida toisten käyttäjien kuvia ja tykätä niistä. Palvelun käyttö mobiililaitteilla edellyttää sovelluksen latausta, joka on saatavilla iOS-, Android- ja Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmille.

  Instagramilla on tällä hetkellä noin sata miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ympäri maailman. Sovelluksen tarkoituksena on jakaa kuvia 16 erilaisen kuvafiltterin avulla, joilla voi muokata mm. kuvan saturaatiota, värejä sekä kontrasteja."

  Kyllä sieltä ihan varmasti käsityöaiheisiakin kuvia löytyy, esimerkiksi hashtageilla #diy, #crafts, #handcraft jne. löytyy varmasti vaikka mitä kiinnostavaa.

  VastaaPoista

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!