maanantai 2. joulukuuta 2013

Etsivä löytää


Pitkän tauon jälkeen tutkin blogini tilastoja. Haun avainsanat ovat aina yhtä hupaisaa luettavaa. Tilastollisesti kärkipaikkaa pitävät blogin nimeen liittyvät hakusanat. Sitkeästi minun myös kuvitellaan olevan ysärimuodin asiantuntija ja kruunaamaton kuningatar. Sitten on näitä vaihtuvia hakusanoja, joiden yhteyttä blogin sisältöön voi vain arvailla. Vai mitä sanotte - monenmoisilla sanoilla sitä Sivusilmäilyn pariin onkin löydetty!

Hakusanojen TOP5 (satunnaisessa järjestyksessä):

5. Lampunvarjostin kehikko - Taisin tosiaan joskus tulla kirjoittaneeksi siitä, että meillä on olohuoneessa valaisimena pelkkä lampunvarjostimen kehikko. Kiinnostavaa, että tämä on juuri nyt suosituimpien hakusanojen joukossa, sillä itseäni pelkkä kehikko on alkanut kyllästyttää ja pahasti. Pitäisi pikimmiten keksiä, millä sen päällystäisi helposti ja halvalla - ja tietysti tyylikkäästi. Kommenttilootassa otetaan ideoita vastaan.

4. Lindex punainen mekko - Minullekin kyllä kelpaisi kaunis, punainen mekko Lindexiltä. Tai mistä vaan. Mutta Sivusilmäilystä sellaista ei kyllä löydy.

3. Unimuki - Mikä?

2. Jotakin lapsilta kiellettyä - Sivusilmäilyn sisältö ei taida pahimmillaankaan olla niin roisia, että sitä tarvitsisi lapsilta varsinaisesti kieltää. Ja veikkaanpa, ettei tämä muutenkaan pääse lasten suosikkilistalle. Tämän hakusanan täytyy liittyä siihen, että olen joskus erinäisten mediatuotteiden ikärajoista kirjoitellut. Tiedoksi kiinnostuneille, että edelleen olen tässä suhteessa tiukkis.

1. Kaunis nainen - Tämä hakusana sai minut purskauttamaan kuvitteelliset aamukahvit näppikselle. Miten minun blogiini voidaan liittää tällainen hakusana? Tietenkin siksi, että olen useaankin otteeseen kirjoitellut kauneudesta, naisista, kauniista naisista ja naisten kauneudesta. Silti yllätyin.

BONUS! Yhteinen leikkuupuimuri. Niin hyvä, ettei sanotuksi saa.

2 kommenttia:

 1. Mun blogiin on päädytty viime päivinä Peruskoulutestin eri variaatioilla. Tuntuu hullulta, että ihmiset hakevat tietoa googlesta iltaroskalehden sivulla olevaan testiin oikeita vastauksia, aivan kuin maailma kaatuisi mahdollisen väärän vastauksen tullessa. Huvittavaa vaan, eilen ja tänään yli 400 sivulatausta aiheeseen liittyen.

  3. Joku on hakenut meillä asuvan naisen blogia sun sivuilta :D

  Mulla oli pari vuotta yhteinen leikkuupuimuri toisen maanviljelijän kanssa. Se tosin ei toiminut, kun se toinen maanviljelijä käytti puimuria miten sattui ja jouduin aina korjaamaan ja omien viljojeni korjuu viivästyi asian takia. Pörh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole uskaltanut tehdä koko testiä siinä pelossa, etten osaisi mitään :D.

   Poista

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!