torstai 21. maaliskuuta 2013

Rakkauteni, my love

Minä kerään vanhoja Arabian astioita. Tai ehkä keräily kuulostaa hiukan turhan juhlalliselle, sillä "keräilyni" ei ole järjestelmällistä. Aina silloin tällöin kuitenkin kirpparilla tai vanhojen tavaroiden liikkeessä eteen osuu sopuhintainen kuppipari, joka on pakko saada. Toistaiseksi nämä ihanuudet viettävät aikaansa kaapin kätköissä, mitä nyt silloin tällöin kaivan ne esiin ihaillakseni ihania värejä, inspiroivia kuvioita ja kauniita muotoja. Haaveilen salaa, että joskus täynnä on kokonainen tusina tai kaksi eriparisia kuppeja, jotta voin kattaa niillä juhlapöydän.Mitä sinä keräät?

5 kommenttia:

  1. Turkoosi Retikka on todella kaunis. Pidän muutenkin tuon kupin mallista, ehkä se on joku lapsuuden juttu että tietynlainen kuppi on se "oikea" kahvikupin malli. Kuppipareja taitaa olla jo reilu tusina, minä tosin laitoin ne hyllylle esille. Onpa ainakin kaunista katsottavaa, vaikkei kahvia usein tule juotua :)

    VastaaPoista
  2. Ensin tuli mieleen, etten kerää mitään. Mutta on mulla kaikki Rei Shimura- dekkarit ja kokoelma mekkoja, lasketaankohan ne? :D

    VastaaPoista
  3. pupukrääsää ja hienoja kankaita. Viimeksi olen kotouttanut pari metriä "kolme pientä porsasta" -kangasta ja sitä ennen "punahilkka" ja "hannu ja kerttu" -kankaat.

    VastaaPoista

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!