sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä he tekevät.

Perussuomalaisten leirissä on jälleen kerran pörähtänyt kuuluva aivopieru. Moni on varmasti jo nähnyt tämän uutisen, jossa Uuden Suomen nettikirjoituksellaan hämmentänyt persuaktiivi Hannu Siipola kommentoi tekemäänsä rinnastusta: hänen mukaansa homoseksuaalit ja pedofiilit voidaan rinnastaa.

Siipola  seisoo sanojensa takana, vaikka Uusi Suomi poisti kirjoituksen sivuiltaan. Hän kokee sananvapauttaan loukatun, eikä ymmärrä, mitä tuomittavaa hänen kirjoituksissaan voisi olla.

Ei voi kuin ihmetellä, mistä näitä typeryksiä oikein riittää.

”---Homot ja lesbot nimittäin kuuluvat siihen kummallisten seksuaalisten tapojen harrastajien joukkoon johon kuuluvat myös pedofiilit", Siipola kirjoittaa.  Pöyristyttävää.

Siipolan kirjoitus kielii täydellisestä tietämättömyydestä. Siipola on tyypillinen ennakkoluulojensa vaki, joka ei ole vaivautunut hankkimaan vähäisintäkään tiedonmurusta asiasta, josta kirjoittaa. Jo yksinkertainen googlaus paljastaisi, ettei väitteessä ole hitustakaan totuudesta. 

Toimittajan kysyessä perusteluja väitteelle, Siipola vastaa, että ”--- heillähän on vähän tällaista erikoisempaa seksuaalista kanssakäymistä verrattuna normaaleihin ihmisiin. Ei siinä sen kummempaa. Jokainenhan sen tajuaa, että siellä on hyvin monenlaisia ihmisiä sitten matkassa.”

Niin. Mikäli olen käsittänyt oikein, eivät kaikki heterotkaan tyydy pelkkään lähetyssaarnaaja-asennossa kerran viikossa pimeässä suoritettavaan avioseksiin. Olen myös ymmärtänyt, että osa heteroistakin kärsii - valitettavasti - lapsikohteisesta tai muista sukupuolisista kohdehäiriöistä. Joten pata kattilaa soimaa.

Kannattaako Siipolan kaltaisille ihmisille suuttua? Vai pitäisikö sitä vain huokaista syvään, jatkaa matkaa kuin mitään ei olisi tapahtunut ja toivoa, että ihmisparka joskus vielä ymmärtää oman noloutensa. Pitäisikö heille vain antaa anteeksi, sillä he eivät tosiaankaan tiedä mitä tekevät ja puhuvat? 

Uutisen mukaan Siipola on pyytänyt kirjoitustaan anteeksi - Kiimingin perussuomalaisten puheenjohtajalta. Minusta reilumpaa olisi tunnustaa urpoutensa julkisesti ja pyytää anteeksi niiltä, joiden ihmisoikeuksia on tullut lokanneeksi. Mutta ei, Siipola seisoo sanojensa takana ja kerää kaltaisiltaan selkääntaputuksia. Siinäpä vasta suoraselkäinen suomalainen! Äänestetään se seuraavissa vaaleissa eduskuntaan!

En tiedä. Juuri nyt nämä loppumattomat aivopierut väsyttävät ja turhauttavat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!