maanantai 23. syyskuuta 2013

Porttiteoria ja muutama puu
Esitteli sitten eräskin laulaja hirsimökkiään Helsingin Sanomissa. Ei siinä mitään, komea mökkihän tuo, mutta jotenkin kyllä pani ähkäisemään juttu. Mies, joka ei puhu yksityiselämästään julkisuudessa, esittelee piilopirttinsä. Olen tainnut ymmärtää jotakin väärin.

Tästä seuraa porttiteoria: piilopirtin esittelystä on lyhyt matka Julkkis-BB:iin. Ensin kerrot vähän, sitten vähän lisää, kohta jo kaiken. Ja sitten ihmettelet, eikä kukaan haluaisi tietää vielä vähän enemmän. Ei kiitos. Minulle riittää, että musiikki puhukoon puolestaan. Ai niin, sehän ei puhu. Toissasyksyinen (tämän kirjoittajassa jonkinasteisen paskahalvauksen aiheuttanut) käärmehumppa on nyt sanoitettu vähän uudelleen. Nyt ollaan niin rakastuneita ja niin eroottisia. Hohhoijaa. Väsynyttä meininkiä. 

Asiasta toiseen. Etsiessäni kyseistä juttua Hesarin sivuilta päädyin lukemaan tätä. Ähkäisin taas. Sähköpostilla ei ihmissuhdeasioita hoideta, ei vaikeita eikä helppoja. Ei ainakaan, jos mainostaa itseään rehdiksi pohjalaiseksi. Kolmannen ähkäisyn kohdalla vika ei ollut laulajan vaan toimittajan, mutta kyllä sitä silti voisi faktat tarkistaa. Niin kuin vaikka bändin nimen, josta laulaja lähti.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!