tiistai 19. maaliskuuta 2013

KevätpörriäinenKuvissa 7-vuotiaan askartelema Pörriäinen keväisissä (varsin vahvasti pääsiäistä henkivissä) ympäristöissä pojan itsensä kuvaamana.

Sitten asiaan. Tänään on hieno päivä! Minna Canthin ja tasa-arvon päivän kunniaksi tänään polkaistiin toden teolla käyntiin Tahdon 2013 -kampanja, jonka tavoitteena oli kerätä sukupuolineutraalia avioliittolakia ajavaan kansalaisaloitteeseen 50 000 nimeä. Ihan huikeaa, että tavoite täyttyi muutamassa tunnissa! Äsken kun katsoin, nimiä oli jo noin 75 000. Tämä on sellainen kansanliike, jota eduskunta ei kerta kaikkiaan voi ohittaa. Lakialoite on jo nyt pakko ottaa käsittelyyn, mutta toivoa sopii, että nimiä aloitteeseen kertyy vielä kosolti, jotta toopeinkin lainsäätäjä ymmärtäisi, mikä on oikein ja kohtuullista. 

Käy sinäkin allekirjoittamassa aloite tasa-arvoisen avioliittolain puolesta.

2 kommenttia:

  1. Minä laitoin heti aamulla nimen aloitteeseen ja sitten tekstasin kouluun teinillekin, että oletko huomannut? Olen ihan tavallinen suomalainen keski-ikäinen perheenäiti, ydinperheen edustaja (jos näin halutaan sanoa), ja silti minulle on ihan selvää, että olemme kaikki yhtä arvokkaita ihmisinä. On ollut upeaa huomata tämän päivän aikana, kuinka lukemat kohoavat koko ajan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa! Ja todella hienoa on ollut huomata, että meitä samoin ajattelevia on sittenkin Suomessa paljon.

      Poista

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!