tiistai 23. huhtikuuta 2013

Luovuus (missä olet?)

Itsellä kun on viime aikoina ollut ideat vähissä kodinsisustuksen kanssa, niin olenpa tuota silmäillyt sisustusblogeja ja -lehtiä inspiroituakseni. Mutta tuntuu olevan muillakin ideat lopussa. Tarpeeksi moneen kotiin kun kurkkaa, ei enää erota olohuonetta toisestaan, niin ovat samaan muottiin valettuja. 

On valkoista ja mustaa, on salmiakki- tai harlekiinikuviota (mikä niiden ero muuten on?), on graafisuutta, pastellisävyjä tai kirkkaita retrovärejä väripilkkuina sekä muutama harkittu ajan patinoima yksityiskohta siellä täällä. Mustista muovipilleistä rakennettu himmelikin roikkuu jos nyt ei joka toisen niin joka kolmannen kodin katosta nyt kuitenkin. Myös nettiputiikit tuntuvat kaikki pyörittävän samaa pientä trendipiiriä.

Kaunistahan  on. Mutta niin kovin persoonatonta ja tylsää. Missä on sisustajien luovuus?

Jos tiedätte blogeja, joista löytyy oikeasti persoonallisia koteja, olisin todella kiitollinen linkkivinkeistä. 

Tähän torppaan tarvitaan uusia tuulia ja pikaisesti, mutta kun en oikein tiedä mitä. Tai tiedän, mutta rahaa uupuu... hakusassa olisi siis siis diy- ja trash design -tyyppisiä ideoita uudeksi kirjahyllyksi. Kiitos!

3 kommenttia:

 1. Minä ehkä ajattelen niin että jos niissä blogeissa ei olisi sitä samasta muotista vedettyä tyyliä niin niissä ei olisi ehkä tyyliä lainkaan. Ennemmin kopioitu tyyli kuin mäntykalusteet, tylsät sinne tänne roiskaistut lastulevyn kappaleet - tuskin tällainenkaan "persoonallisuus" herättää kenessäkään ahaa-elämyksiä. Niitä koteja kun valitettavasti näkee vielä useammin kuin niitä juuri-nyt-in-retro-koteja.

  Vielä diy-idea kirjahyllyksi. Kun nyt lastauslavat on niin in, niin maalaa pari oman sävyiseksi, pistä toinen pystyyn ja toinen riko laudoiksi ja asettele hyllyiksi pystyn lavan sisään. Lisää vielä muutama ikean halppisspotti. :)

  VastaaPoista
 2. Taitaa riittää pieneen kotiin yksi lastauslavahuonekalu ;). Kiitos silti ideasta!

  VastaaPoista
 3. Kirjahyllyvinkkiä minulla ei ole, mutta blogivinkki kylläkin. Tulen hyvälle tuulelle aina kun luen Sisustuskärpänen- blogia. Riippumattomuus trendeistä, uskomaton luovuus, pistämätön tyylitaju ja huumori tekevät blogista raikkaasti valtavirrasta poikkeavan. Ja diy- ideoita on runsaasti!

  VastaaPoista

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!