tiistai 6. marraskuuta 2012

Suunnitelmia


Olen tässä mietiskellyt uusia verhoja olohuoneeseen ja osittain keitiöönkin. Nykyiset ovat kauniit mutta turhan kesäiset. En osaa kuvitella niiden kanssa samaan huoneeseen joulukuusta.

Ylläoleva verhoehdokas löytyi NetAnttilan sivuilta. Kyseessä on Vallilan Kamera-kangas. Tykästyin heti. Passaisi olkkarin puolelle tosi hyvin, mutta kun keittiö on samaa tilaa, niin siitä en olekaan sitten ihan varma.

Verhoa on kyllä saatavana myös musta-valkoisena (viereinen kuva, myös NetAnttilan sivuilta), jolloin se sopisi ehkä paremmin keittiöön, mutta siinä ei ole ollenkaan sama tunnelma kuin tuossa ruskeassa.

Niin että olen ihan neuvoton. 

Lisäksi mietityttämään jäi poikani kommentti.
"Entä jos me luullaan sitten koko ajan että joku kuvaa meitä?" 

Tuleeko tuosta kankaasta sellainen olo?

Ja miten tämä kaikki suhteutuu mattohaaveisiini:

Ikean Alvine Ruta (ylempi) tai Stockholm Rund (alempi kuva, se bloggaajien suosiossa oleva ;) muuten) olisi melkein kyllä saatava.
Saa kertoa mielipidettä, ehdottaa, tyrmätä, kommentoida muuten vaan! Muutama kuva olohuoneesta löytyy täältä.

1 kommentti:

  1. Itse ajattelen sisustusta niin että silloin se on laadukasta, kun samoja verhoja ja mattoja pystyy vielä katsomaan seuraavana ja sitä seuraavanakin talvena. Kankaat kestävät ja mallit ovat melko ajattomia ja helposti yhteensovitettavissa. Tällä perusteella poimisin tuon ikean maton. Ja varoisin tuota stockholm mattoa. Voi olla että muu sisustus alkaisi helposti riidellä tuon voimakas kuvioisen maton kanssa. Ja kamera on erikoinen, onko liian erikoinen, ensin ihastuu...T. nim. erkki:0 mattoa ja yhdet verhot

    VastaaPoista

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!