torstai 25. heinäkuuta 2013

Synttäriarvonta vol 2


On arvonnan aika! 

Sivusilmäilyä täyttää 31.7. huimat 2 vuotta. Olen oikein ylpeä itsestäni, että olen jaksanut olla näin pitkäjänteinen tämän virtuaalisen päiväkirjan pidossa.

Haluan kiittää teitä lukijoita arpomalla kolme pientä kesäyllätystä juhlan kunniaksi.

Osallistua voit kommentoimalla tätä postausta. Lähetä minulle ruusuja ja risuja, toivo, ehdota, kerro, mikä postaus on jäänyt mieleesi ja miksi - mitä vain!

Kommentoimalla saat siis yhden arvan; toisen arvan saat, jos olet lukija - tai liityt sellaiseksi nyt. Kolmannen arvan saavat ne, jotka linkittävät tämän postauksen joko omaan blogiinsa tai Facebook-sivuilleen. Mainitsethan kommentissasi, monellako arvalla olet mukana. Mikäli kommentoit anonyymina, keksithän itsellesi nimimerkin, jolla sinut voin tunnistaa.

Arvonta suoritetaan 31.7. klo 20.00. 

Onnea arvontaan!

22 kommenttia:

 1. Onnea 2-vuotiaalle! Lähetän ruusuja mielenkiintoisista, ajankohtaisista postauksistasi. Miltei jokainen tulee käytyä lukemassa. Kahdella arvalla mukana. :)

  VastaaPoista
 2. Mä olen kyllä rekisteröiny ittelleni nimimerkin, mutta salasana ei muistu mieleen... Laitoon ny sitte nimimerkin mistä kyllä varmasti mut tunnistat, samoon ku kirjootustyylistä :D Hyvä ku linkität blogiasi faceen koska ei tälläänen harvapää muuten muistaasi käydä lukemas sitä. Tämä onki ainoa blogi jota tulee seurattua.

  VastaaPoista
 3. Lukijan kahdella arvalla mukana 2-vuotisjuhlinnassa. Tykkään, että sinulla on mielipiteitä ja osaat tuoda niitä perustellusti esille. Harvinaista nykyisessä blogimaailmassa jossa kaikki tuntuvat olevan jotenkin korostetun neutraaleja jotteivat vaan ärsyttäisi ketään..

  VastaaPoista
 4. Hei. Seuraan blogiasi "nimettömänä", ja pidän tyylistäsi. "Minun päiväni" tai "päivä kuvina" -tyylinen postaus olisi mukava, ja siinä tutustuisi varmaan sinuun vähän paremmin. :) Olen mielelläni yhdellä arvalla mukana! -E

  VastaaPoista
 5. Moikka, osallistun kolmella arvalla :) Mun mielestä ihanimpia postauksia on ollut sun kodistas, siis ihana paikka!!! ja niin kodikas. Tykkään myös sun tavasta kirjoitta ahurjasti :) Niin, ja olajon Onnea blogille :)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut kahdesta vuodesta :) Yhdellä mukana kisassa! ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Anonyymi lukija täälläkin :) nyt pitää kommentoida, kun arvontaan toki haluan mukaan! kulta89@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Yhdellä mukana, tykkään yllätyksistä. Ajankohtaisuus on kyllä blogisi vahvuus.

  VastaaPoista
 9. Yhdellä arvalla mukana. Huono olen minäkin kommentoimaan. Mikähän siinä on, että se on niin vaikeaa vaikka täällä lukiessa monasti itsekseen tyytyväisenä tai innostuneena hyriseekin...

  VastaaPoista
 10. Yhdellä arvalla mukaan :) Suurin osa teksteistäsi on mielenkiintoisia, mutta mieleeni muistuu esimerkiksi "Isä, sun meikit leviää"-juttu alkuvuodelta. Kirjoitat omia mielipiteitäsi ja näkökulmiasi, ja se on mielestäni tärkein asia, että osaat perustella ja seisot mielipiteidesi takana. -SN

  VastaaPoista
 11. Paljon onnea kahden vuoden taipaleesta! :) Osallistun kahdella arvalla :)

  Terkuin. Anna S.

  VastaaPoista
 12. Eksyin blogiin sattumalta, luin ja jäin lukijaksi. Tykkään lukemastani ja näkemästäni. Muotitiedoton saisi päivittyä myös useammin ja kotijutut myös mukavia.
  Yhdellä mukana:)

  Taru

  VastaaPoista
 13. Onnea, toivottavasti blogillesi tulee moninkertaisesti ikää lisää. Mieleeni on jäänyt postaus joka koski vuoden urheilijan valintaa; olit perustellut kantasi hyvin.

  VastaaPoista
 14. Luen tätä satunnaisesti. Nyt pitää tottakai arvontaan osallistua.
  snow_angel85@jippii.fi

  VastaaPoista
 15. Heissan!

  Eniten tykkään kaikista ajankohtaisista aiheistasi. Joskus olen samaa mieltä ja joskus eri. Sinulla on kuitenkin aina mielenkiintoisia ja uusiakin näkökantoja. Ja mikä parasta, sinulla on oma mielipide! Kotisi tai perheesi esittelyt eivät minua kiinnosta ollenkaan. Eivät myöskään päivitykset, joissa on pelkkiä kuvia. Seurailen aktiivisesti ja tottahan toki osallistun arvontaan :) . Kahdella arvalla siis mukana.

  VastaaPoista
 16. Tällä on kivoja aiheita en muuttas mitää juuri tälläisena tää on hyvä :) kahdella arvalla mukaan.. Lukija :) T: Taina

  VastaaPoista
 17. Onnea kahdesta vuodesta! Mieleen on tietysti jäänyt terassiprojektisi.;)
  Tua

  VastaaPoista
 18. Olen blogimaailmassa aikamoinen `kulkija`, hypin linkistä toiseen ja päädyn sattumanvaraisesti kivoihin blogeihin. Näin tännekin, tosin niin monta kertaa, että nyt jo tullessani muistan samantien pysähtyä lukemaan uusimmat.
  Arvonnassa yhdellä mukana..

  VastaaPoista
 19. Onnea! Blogisi on mielenkiintoinen ja on kivoja juttuja.
  Osallistun yhdellä arvalla.
  Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MOI! Seuraan tiivisti tätä ja hienoja valokuviasi. Osallistun 2 arvalla , nimimerkki Seija

   Poista
 20. Mukaan arvontaan! Lueskelen satunnaisesti.
  lumikki1@luukku.com

  VastaaPoista

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!