sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Muutoksen kaipuu

Melkein joka päivä katselen kotona ympärilleni ja mietin, että jotakin tarttis teherä. Kaipaan inspiraatioa sisustukseen, mutta niin kuin aiemmin kirjoitin, blogit ja lehdet tuntuvat suoltavan kaikki yhtä ja samaa. Tympii. Olen tyylitön sisustaja. Innostun herkästi uusista asioista, mutten välttämättä osaa ajatella, mitkä jutut sopivat yhteen. Tykkään yhdistellä uutta ja vanhaa. Toisaalta tykkään rouheasta loft-tyylistä ja tanskalaiskotien huolettomuudesta, mutta myös mummolamaisesta kodikkuudesta. 

Joku taitavampi saisi näillä reunaehdoilla kaunista aikaan, minä en. Kotini sisustuksesta puuttuu punainen lanka. Sen verran sentään edistystä on tapahtunut, että olohuoneessa enää kirjahylly (joka ei juuri tästä syystä näy yhdessäkään kuvassa) on mielestäni absoluuttisen kauhea kapistus. Sohvapöytä ja tv-taso ovat nekin menettäneet hohtonsa, mutta niiden tilalle minulla sentään on jo olemassa ratkaisu. Toinen on jo pihalla odottamassa tuunausta, toinen vielä Ikeassa.


P.S. Olohuoneemme aiempia ilmeitä (ja muuttumattomuutta!) pääset kurkkaamaan täältä

ja täältä.

P.P.S. Otan enemmän kuin mielelläni vastaan kommentteja, sisustusideoita ja -vinkkejä, linkkivinkkejä inspiroiviin blogeihin jne. 
 
 

7 kommenttia:

 1. Onk sul viel noin vanhanaikai telkkari??!!! Kaikillahan täytyy jo olla vähintään 40-tuumanen taulutv!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahas, kukas niin käskee, että oikein täytyy olla? Niin kauan kuin vanha tv toimii moitteettomasti, ei ole syytä ostaa uutta ihan vaan siksi, että jonkun mielestä "pitäisi". Mutta on tuo niin iso ja ruma, että melkein odotan päivää jolloin se lakkaa toimimasta ;).

   Poista
 2. Tässä minun panokseni:
  - tällä viikolla on Helsingin Messukeskuksessa Habitare
  - Googleta "sisustusblogit", ja saat pitkän listan sistusblogeja, joita voit tutkailla
  - Googleta "varpunen", ja löydät Deko-lehden toimittajan omasta kodistaan ja kesäpaikastaan tekemän blogin. Siellä on uutta ja vanhaa yhdistetty.

  Nuokaan eivät ehkä ratkaise pikaisesti ongelmaasi. Epäilen nimittäin, että jokin mielesi perällä etsii muotoaan ja ulospääsyä. Se voi viedä aikaa, ja kun se sitten ratkeaa, niin nykyiset ratkaisut, tai osa niistä, alkaa näyttää aika hyviltä. Puhun omasta kokemuksestani.

  VastaaPoista
 3. Hahahah. Anteeksi, naurahdin tuolle televisiokommentille. Mulla on vähän samanlaiset tykkäämisenkohteet kuin sulla. En oo mikään expertti näissä hommissa, mutta meillä tunnelma on hyvä ja veikkaan sen johtuvan vähän niinkun perinteisissä häissä on. Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain lainattua. Meillä teemana olkkarissa on musiikki, koska täältä löytyy vanha lp räkki, cd:t ja siksi oonkin käyttäny seinillä mm. lp levyjä koristeena.

  Jos jotain muuttaisin niin kokeilisin rajumpia verhoja eli meinaan tummempia tai enemmän kuosisimpia, jotka niinkun hyppää vähän jopa silmille. Koska nyt matto on tommonen huomiota kiinnitävä, niin ehkä jos verhotkin olisi niin tasapainottuisi.

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä teidän kodin tuo osa näyttää viihtyisältä tuollaisenaan, mutta varmasti kaikkeen kyllästyy.
  Olisiko joku taulujen karsinta paikallaan televisioseinältä? Vaikka varastoon hetkeksi osa ja seiniin tulisi lisää tilaa ja siten lisää tilaa ideoille.

  VastaaPoista
 5. Heips! Tulin kurkkailemaan vinkistäsi teidän kodin taidetta:) Bongasin useammankin lapsen (eli varmastikin juuri poikasi) tekemän taulun, todella hienoja!!! Ja ei teidän kodissa muutenkaan ollenkaan pöllömmältä näytä, ihanan kodikasta ja lämpimän näköistä, kaunista:)!

  VastaaPoista

Kerrothan mielipiteesi päivän aiheesta. Kiitos!